VÅRA KUNDER

VAD TYCKER VÅRA BEFINTLIGA KUNDER?

Långsiktiga samarbeten

SmartInfo skapar trygghet för våra kunder och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Vi har några företag som har varit kunder sedan företaget startades. De har varit en viktig del av utvecklingen av våra produkter och tjänster.

Alla kunder och branscher kan ha nytta av våra produkter. Det kan vara det lilla företaget som behöver få koll på sina avtal eller det stora som behöver tydliga processer för sin dokumenthantering.

Vad tycker våra kunder?

“Hanteringstiden har halverats – ordningen och överskådligheten är flerfaldigt förbättrad! …vi ser SmartInfo som en av våra viktigaste strategiska partners.”  Läs mer!

Hans Wirsén IT-chefFutur Pension AB

“Vi är inga tekniskt tänkande individer utan talar ”vanligt” språk, det klarar SmartInfo galant samtidigt som bemötandet är varmt och glatt.” Läs mer!

Joanna Wieckowska, Projektledare KundserviceAller Media

”Vi på Svenska Spel har rationaliserat vår blanketthantering på kundsupport avsevärt genom att automatisera flödet via SmartInfos tjänst SmartScan. Att vi dessutom har alla blanketter ett musklick bort i det digitala arkivet SmartArchive är bara en bonus.” Läs mer!

Mikael Carlsson, KundsupportSvenska Spel

”Vi använder SmartArchive idag som en del i vårt dagliga arbete. På så vis behöver vi inte söka efter dokumenten i det fysiska arkivet utan kan direkt gå in i SmartArchive och få fram den information vi söker.” Läs mer!

Lina HartmanNordnet
Ett urval av kunder vi har det stora nöjet att arbeta med:
Aktieinvest
Aller media
Carnegie fonder
Mangold fondkommission
Avanza Bank
Länsförsäkringar
Trivector
Stockholm Stad
Viktväktarna
Bonnier
Skandia
Svenska Spel