SMARTINFO – DIN PARTNER FÖR SÄKER DIGITALISERING!

Smartinfo har arbetat med digitalisering i över 20 år. Sedan starten har vi skapat tjänster för digitalisering, hantering, lagring och automation av information för att stödja och effektivisera våra kunders processer.

Kompletta lösningar

Vårt fokus är att erbjuda kvalitativa och kompletta lösningar för att effektivisera och förenkla processer som föds av inkommande information. Våra lösningar skapar strukturerad, sökbar och spårbar information och minskar våra kunders arbetsbörda.

Vår filosofi är att det ska vara lika enkelt att spara och sedan hitta handlingar oavsett ursprungsformat; papper, e-post eller digital fil.

Informationssäkerhet i fokus

Smartinfo är ett fristående svenskt företag med en egenutvecklad plattform där alla kunders data lagras på servrar i Sverige. Våra kunder kommer både från den offentliga och privata sektorn inklusive banker, fondkommissionärer och försäkringsbolag vilket har satt ribban för vår säkerhet.

Vi är ett av få SaaS-bolag i Sverige som är certifierade både för ISO 9001 Kvalitet och ISO 27001 Informationssäkerhet, vilket ger en trygghet för våra kunder att deras information är i säkra händer.

Läs gärna nedan artikel om Carnegie Fonder, publicerad i DN 2022-11-07, för att få exempel på vad vi kan hjälpa till med.